Testpersonen gezocht!

Deze week is in een design sprint gewerkt aan een genereuzer Groningen!
Hiervoor zoeken we op vrijdag 9 oktober naar testpersonen.

Doe je mee? Kom dan 9 oktober naar de Der Aa-Kerk. Prik van te voren wel even een moment voor jezelf! Heel belangrijk dat je de tijd onthoudt en op tijd komt. Het testen duurt 30 minuten, met ontvangst etc, maar we vragen mensen er 1 uur voor uit te trekken. Zo kunnen we iedereen de juiste aandacht geven. Uiteraard alles corona-proof!

Lees de opgaves, kies een opgave en geef je op via de link!

Een genereus stadspark – een park voor iedereen
<Een Genereus Stadspark> 
Hoe wordt diversiteit een vanzelfsprekend en verrijkend bestanddeel van het vernieuwde Stadspark? Met een divers team (een mix van bewoners, ambtenaren en creatieven) werken we aan innovatieve diversiteitsboost voor de plannen voor het Stadspark. Het is daarmee geen afgerond plan waar we samen aan werken. We werken aan een extra laag waarmee het Stadspark inclusiever kan worden.

Akerkhof en Vismarkt – een Genereuze huiskamer van Groningen
<Een Genereus Centrum I> of <Een Genereus Centrum II>
Hoe zorg je voor vrije, spontane ontmoeting (en schuring) met ‘de ander’ in tijden van social distancing? Het idee van een Genereus Groningen ‘social distancing’ botsen met elkaar. Ook de ruimte die wordt geboden aan commerciële partijen in de openbare ruimte komt het ervaren van een vrije ruimte, een ruimte voor ‘iedere Groninger’ niet ten goede. 

Een kindvriendelijk Gordel van Smaragd
<Een Genereus Gordel van Smaragd>
Hoe richt je gezamenlijk, gedragen door de buurt, deze openbare ruimte zo in dat het kindvriendelijk is voor de grote aantallen kinderen die hier wonen en zorgt voor een prettige, veilige en leefbare buurt.